Om os

Bentzon Carpets ApS er et 100% ejet selskab under Ege Carpets. Firmaet blev skabt af brødrene John og Hans Bentzon. Ved at satse på kvalitet og en høj grad af produktdifferentiering har man skabt en af Europas førende produktioner af eksklusive vævede tæpper.

Tæppevævning er et gammelt håndværk, hvorfor det vævede tæppe gennem generationer er blevet udviklet til et spændende og særdeles slidstærkt produkt. Bentzon Carpets ApS har bibeholdt de traditionelle vævemetoder, dog bliver gulvtæpperne i dag fremstillet på avancerede højteknologiske vævemaskiner, der sikrer en ensartet produktion med mulighed for mange forskellige strukturer.En stor del af vore boligprodukter bliver fremstillet af ren uld, der er af den bedste kvalitet, hvorimod kontraktprodukterne hovedsageligt fremstilles af de senest udviklede generationer inden for polyamid.

Selvom der årligt produceres mere end en million kvadratmeter gulvtæpper, er der tale om en nicheproduktion. Vores produktion er så automatiseret og fleksibel, at vi straks kan omstille produktionen så den tilpasses efterspørgslen.