Ekstern –  Privatlivs- og cookiepolitik

For kunder, kundeemner og andre interesserede

Vi tager persondatabeskyttelse alvorligt. Bentzon Carpets ApS er dataansvarlig for de oplysninger, vi indsamler om dig og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Hvis du ønsker at kontakte os angående vores behandling af persondata kan du gøre det på: info@bentzon.dk eller telefon 64 40 20 00.

 

Behandling af persondata

Vi benytter os udelukkende af almindelige persondata, som navn, firmanavn, adresse og kontaktoplysninger, som telefon og mobilnummer og mail-adresse samt i begrænset omfang job- og interessekategori.

Bentzon Carpets anvender og opbevarer persondata i:

– Mail programmer

– Website

– Registrering af Kundereklamationer

– Post/kurér-system ved leveringer af vareprøver m.v.

– ERP-system ved fakturering/bogførin

 

Persondata, som vi behandler, har et klart formål og omfatter ikke mere, end det der kræves for at kunne levere en ordre og persondata anvendes udelukkende internt i forretningsmæssig sammenhæng og samarbejde med kunder samt kontakt til kundeemner.

 

Sikkerhed

Vi har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger misbruges eller behandles i strid med lovgivningen

 

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som kundeemne eller kunde og derigennem være i stand til at kunne yde den bedste service og informere dig om nyheder samt almindelige forretningsmæssige samarbejdsforhold.

– Behandling af dit køb og levering af ordren

– Opfyldelse af din bestilling af produkter eller ydelser i forbindelse med din ordre

– Forbedring af vores produkter og ydelser

– Tilpasning af vores kommunikation og markedsføring til dig for, at yde den bedste kundeservice

– Administration af din relation til os

– Opfyldelse af lovkrav

 

Persondata holdes ajour

Da vores service er afhængig af, at dine data er korrekte og opdaterede, beder vi dig oplyse os om relevante ændringer i dine data. Du kan benytte kontaktoplysningerne ovenfor til at meddele os dine ændringer, så sørge vi for at opdatere dine persondata

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger

Videregivelse af personoplysninger sker som udgangspunkt ikke, men skulle situationen opstå, vil dette kun ske, hvis du giver samtykke til det. Dog findes almindelige oplysninger på fakturaer og lignende iflg. bogføringsloven.

 

Brug af cookies

Når du besøger vores website www.bentzon.com, og underliggende sider og subdomæner, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de informationer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet.

Cookies gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik, målrette information og annoncering – evt. via eks. Google Analytics samt tracking/registrering af brugeradfærd på website og blog, som gør at indholdet tilpasses brugeren og dermed bliver mere målrettet interesseområdet. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil indholdet på websitet kunne blive mindre relevant for dig. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 

Dine rettigheder

Du har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data vi behandler om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at henvende dig til os. Vores kontaktoplysninger finder du øverst.

Her har også mulighed for at indgive en klage til Datatilsynet.

Når du henvender dig med en anmodning om at få rettet eller slettet dine persondata, undersøger vi, om betingelserne er opfyldt, og gennemfører i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.

Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige for det formål, som de er indsamlet til.

25 maj 2018

Bentzon Carpets ApS
Fabrikvej 15 – Røjle
DK-5500 Middelfart
Denmark
CVR no. 26 02 46 33
Tlf: +45 64 40 20 00
E-mail: info@bentzon.dk

GDPR-samtykke

Bentzon Carpets hjemmeside bruger cookies og lignende teknikker. Vi gør dette for at gøre hjemmesiden funktion, analysere brugen af ​​hjemmesiden og optimere din brugeroplevelse. Klik på 'Indstillinger' for at konfigurere, hvordan vi kan interagere med dig og din enhed eller computer.

Privacy policy

GDPR-godkendelsesindstillinger

At Bentzon Carpets we do everything we can to take your privacy seriously. When using our website, we may need to place a cookie or collect information from you. Below you can tell us which types of activities are allowed by you. Click on 'Forget me' to withdraw all given permissions.

Funktionelle cookies er afgørende for, at hjemmesiden fungerer korrekt.

View details

Statistiske cookies hjælper websejere med at forstå, hvordan besøgende bruger deres hjemmeside ved at indsamle og rapportere data anonymt.

View details

Videoer på denne hjemmeside leveres af YouTube streaming media platform. YouTube kan vise personlige annoncer, før videoen viser.

View details

Aktivér delingsindstillinger på webstedet, der giver dig mulighed for at dele indhold fra dette websted til sociale medier. Sociale medier netværk bruger disse oplysninger til at oprette profiler baseret på din online browsing opførsel.

View details
Glem mine indstillinger Slettet!